Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.043 anbefalinger
På platformen har vi 97.681 håndværkere
Vi har indsamlet 372.928 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Udskiftning af din tagkonstruktion

Udskiftning af din tagkonstruktion

Mange belægningstyper til dit nye tag kræver også montering af et undertag og indimellem en helt ny tagkonstruktion. Alternativt kan det være, at huset er gammelt, og at det derfor er på tide at udskifte tagkonstruktionen. Uanset årsagen til at du gerne vil have et tilbud på en ny tagkonstruktion, finder du bedste service her.

Valget af den rette tagkonstruktion er selvfølgelig afhængig af, hvilken type belægning du ønsker på dit tag, men også af arealet. Det endelige tilbud på din nye tagkonstruktion aftales med den håndværker, vi formidler kontakten til. Prisen på tagkonstruktionen kan desuden variere alt efter, hvor i landet arbejdet skal udføres. Typisk er håndværkeropgaver eksempelvis en smule billigere i Jylland, end de er i hovedstadsområdet.

Sådan får du en endelig pris/et tilbud på en ny tagkonstruktion

Hvad en ny tagkonstruktion koster er, som sagt, afhængig af mange faktorer. Disse faktorer har vores prisberegner desværre ikke muligheden for at tage højde for, da selve opgaven ville blive for kompliceret til at kunne beregne en pålidelig vejledende pris.

Du kan dog godt få en endelig pris og et tilbud på en ny tagkonstruktion med vores gratis formidlingsservice.

På vores hovedside Prisberegning.dk kan du indtaste din opgave i vores beskrivelsesformular. Når vi modtager beskrivelsen af din opgave, så sørger vi for at ringe dig op, vejlede dig om dine muligheder og finde en fagmand, som kan give et tilbud på din opgave – denne service er naturligvis gratis og helt uforpligtende for dig

Klik her og indtast din opgave – Prisberegning.dk

Beregn en pris på ny tagbelægning

Skulle du også være interesseret i dette, så er du velkommen til at beregne en vejledende pris på et nyt tag med vores online prisberegner. Prisen, du her beregner, er altså på tagbeklædningen, tagrender, efterisolering og tagkviste.

Brugen af prisberegneren er nem, hurtig og helt uforpligtende.

Vi ønsker dig held og lykke med din tagopgave!