Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.043 anbefalinger
På platformen har vi 97.681 håndværkere
Vi har indsamlet 372.928 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Om tagsten – priser, typer og muligheder:

I dag kan du få en lang række forskellige typer tagsten til priser langt under dem, som du kender fra de klassiske lertegl. Hvilken type tagsten du skal gå efter, når du skal have nyt tag, kommer helt an på din tagkonstruktion, din boligs udtryk og dine ønsker og behov.

Priser på tagsten varierer meget afhængigt af typen, så det kan være en god idé at lave en beregning på prisen, når du skal beslutte dig til din kommende tagtype. Her hos Tagpris.dk kan du nemt og hurtigt lave en beregning på dit nye tag.

Udfyld informationen om bl.a. areal og type af tagsten – og få priser og anden nødvendig information tilsendt i løbet af få minutter.

Læs mere om tagtyper og priser på tagsten af forskellige typer

Forskellige typer tagsten – priser, fordele og ulemper

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, når det kommer til tagsten? Priser er blot en af de ting, som du skal tage hensyn til, når du vælger. Ting som din tagkonstruktion, dit ønske til udseende og holdbarhed skal også tages med i betragtningen.

Lertegl er stadig en populær løsning til danske tage, og den klassiske tagbelægning giver en flot finish og en holdbarhed der næppe slås af nogen anden tagtype. Men betontegl er også et godt alternativ. Her får du mange af de samme kvaliteter til meget lavere priser. Tagsten er selvfølgelig også et spørgsmål om smag, og i dag kan du få tagsten i en lang rækker forskellige farver og udformninger.

Beregning af priser – tagsten og tagarbejde

Brug vores online prisberegner og få et overslag over prisen på dit nye tag – det er gratis og helt uforpligtende. Når du har beregnet din pris, tilbyder vi desuden et gratis besøg fra en lokal tagmand, så du kan få en konkret vurdering og et tilbud på dit tagprojekt.