Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.218 anbefalinger
På platformen har vi 97.824 håndværkere
Vi har indsamlet 374.524 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Nyt tag? Priser og information finder du her hos Tagpris.dk.

Priser på nyt tag varierer afhængigt af bl.a. tagbelægning og forhold omkring den eksisterende tagkonstruktion. Her på Tagpris.dk kan du lave en online beregning af din pris på et nyt tag. Priser fra prisberegneren udarbejdes på baggrund af den information, som du indtaster, og du får vores prisoverslag i løbet af få minutter.

Beregn m2 priser på nyt tag og andet tagarbejde

I prisberegneren indtaster du din information om det forestående tagarbejde – jo mere præcis information, des mere præcise overslag over priser. m2, tagtype, rygning, efterisolering og kviste er nogle af de specifikationer, der hjælper vores online tagprisberegner med at finde priser på nyt tag. Husk, at prisen fra vores prisberegner selvfølgelig kun er et overslag – der skal en besigtigelse af en fagmand til, hvis du vil have et konkret tilbud.

Konkurrencedygtige priser på nyt tag

Mange forskellige faktorer er med til at afgøre m2 priser på tagarbejde, og det vil aldrig være muligt for en online tagprisberegner at komme med et præcist bud.

Derfor tilbyder vi altid en gratis service, hvor en lokal fagmand besigtiger dit tag, tager en snak med dig og kommer med et aktuelt tilbud. Vores samarbejdspartnere er fagfolk over hele landet, og de tilbyder altid fair og konkurrencedygtige priser på nyt tag af alle typer.

Med en samarbejdspartner fra Tagpris.dk kan du desuden være sikker på, at fagligheden er i top, og at alle aftaler overholdes. Ønsker du et tilbud fra en lokal håndværker, er du altid velkommen til at kontakte direkte – så får du hurtigt en vurdering af priser på nyt tag til din bolig.

Find vores kontaktoplysninger og telefontider her – Kontakt.