Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Overvejer du nyt tag? Pris beregnes nemt her på Tagpris.dk.

En nyt tag er en stor beslutning og en stor investering. Men der er stor forskel på den pris, du skal betale for et nyt tag. Prisen afhænger bl.a. af valg af tagbelægning, tagflade, hældning og behov for kviste eller ovenlysvinduer. Beregn din pris på tag her på sitet og få et prisoverslag i din mailboks i løbet af få minutter.

Læs mere om de forskellige typer tag – pris, holdbarhed og videresalgsværdi

Beregn din pris på nyt tag

I vores online tagprisberegner kan du nemt og hurtigt beregne en prisen på dit nye tag. Pris på tag er selvfølgelig en kompleks størrelse der afhænger af mange faktorer, så den pris du får fra vores beregner, er kun et overfladisk overslag. Den kan dog være med til at give dig en fornemmelse af, i hvilken størrelsesorden prisen på dit nye tag ligger. Når du har beregnet din pris på tag her på sitet, tilbyder vi et gratis besøg fra en lokal tagekspert, der vil give dig et konkret tilbud.

Få et tilbud på en konkurrencedygtig pris på tag af en lokal håndværker

Vi samarbejder kun med markedets dygtigste håndværkere, og du kan være sikker på, at vores samarbejdspartner laver en seriøs vurdering af dit projekt og kommer med en fair og konkurrencedygtig pris. Tag og relaterede emner kan du læse meget mere om her på sitet – og tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at booke et uforpligtende møde med en af vores dygtige samarbejdspartnere. Vores service er landsdækkende, og vi finder en tagekspert nær dig, der kan komme på besøg og give en pris på dit tag.