Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Pris på betontagsten varierer kraftigt:

Når man skal have nye tagsten på sit hus, kan det være en god idé at overveje beton. De såkaldte ’betontegl’ er en billig og holdbar løsning, når du skal have udskiftet dit tag. Der findes naturligvis flere forskellige typer, både hvad angår udformning, farve og størrelse. Den mest almindelige form er S-formede tegl. ‘

Når der skal indhentes tilbud på betontagsten, har måden de monteres (eller rettere fastgøres) på, også stor betydning. Et godt eksempel herpå er når betontagsten monteres med det danske system ”Danflock”, der sørger for dit hus kan ’ånde’. Hvor velisoleret dit hus bliver, afhænger således af flere forskellige ting. Det kan derfor føles uoverskueligt at navigere i de mange tilbud og typer af tagbelægning, men fortvivl ikke: Tagpris.dk har gjort det hårde arbejde for dig.

Hvilken type betontagsten bør man vælge?

Først og fremmest er det en økonomisk holdbar løsning, at få etableret et tag af betontagsten (eller betontegl). Derudover har du fordelen af stor variation i farveudvalget. P.t. er farvemulighederne større end ved traditionelle tegl af ler, selvom det næsten er umuligt at se forskel på de to typer ellers. Når dit nye tag er leveret og monteret med betontegl, kan du derfor opleve den luksus det er, både at nyde synet af smukke tegl og tanken om de penge du har sparet på samme tid.

Tagpris.dk formidler udelukkende kontakt til dygtige og professionelle håndværkere. Du er således sikret at det arbejde, du ønsker udført, færdiggøres med høj standard. Det er uforpligtende at udfylde prisberegneren, hvorefter du vil blive kontaktet personligt af en af vores dygtige medarbejdere. Sådan sikres du den helt rigtige løsning, til netop dit behov.

Hvorfor betontegl og ikke lertegl?

Udover prisen, har betontagsten den fordel at de er nemmere at lægge, så udgiften til arbejdstid også mindskes. Derudover har betonen en glimrende ventilationsevne og er desuden uden skævheder, så dit tag ligger meget lige. Såfremt selve underlaget på dit tag ikke er helt lige, er betontegl ikke den bedst mulige løsning.

Dér har lertegl en større tolerance for at ’skjule’ eventuelle skønhedsfejl. Betontegl har også en kortere levetid en lertegl, hvilket til gengæld opvejes af den lavere pris. Sidst – men ikke mindst – skal det nævnes at tegl enten lægges via Danflock, eller med et undertag. Den bedste isolering opnås med et undertag.