Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.218 anbefalinger
På platformen har vi 97.824 håndværkere
Vi har indsamlet 374.524 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Personlig kontakt Orker du ikke alt det computerbøvl? Er du ikke helt tryg ved at skulle lære om dine muligheder ved hjælp af nettet? Måske foretrækker du bare, at blive hjulpet af en rigtig person? At få mere individuel og præcis vejledning. Fortvivl ikke! Hos Tagpris.dk kan du også bare ringe direkte, uden at udfylde alt muligt først:

Find vores kontaktoplysninger og vores telefontider her – Kontakt

Tagpris.dk giver vejledning til valg af tag

Når du er kommet igennem, er du meget velkommen til at stille alle de spørgsmål du må have om forskellige tag. Vi kan tilbyde at guide dig igennem de overordnede tagtyper og problematikker. Vi garanterer også at kunne hjælpe dig med at beregne en vejledende pris på nyt tag!

Husk imidlertid på at vores telefoniske vejledning ikke gives af en fagmand som sådan. Vi kan jo heller ikke besigtige dit tag pr. telefon, men derimod sætte dig i kontakt med en erfaren håndværker der kan.

Den endelige pris aftales også med ham, da han jo kan tage stilling til dit konkrete tagprojekt. Tagpris.dk giver med andre ord en vejledende pris, ligesom vi også gerne hjælper med almene spørgsmål. Vi har lang tids erfaring og samarbejder kun med de dygtigste håndværkere i hele landet. Sådan sikrer vi os tilfredse kunder.

Det er gratis! Så udfyld eller ring.

Uanset om du vælger at udfylde vores online prisberegner til tag eller at ringe direkte, kan du være sikker på at det er gratis og uforpligtende at bruge vores service.

Det er i øvrigt også et 100% uforpligtende møde vi sætter i stand mellem dig og en kompetent tagdækker. Så ring trygt. Vi garanterer dig en god service uanset dit behov for nyt tag.