Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Vil du gerne vide, hvad et nyt tag med tagpap-shingles koster? Prøv vores online prisberegner, og få prisen på dit nye tagpaptag med det samme!

Prisberegneren på Tagpris.dk er helt gratis og fuldstændigt uforpligtende at anvende.

Du indtaster ganske enkelt din tagopgave sammen med de relevante mål og anfører så din emailadresse – så får du din vejledende pris på et nyt tag med tagpap-shingles pr. mail inden for få minutter.

Find en vejledning til vores prisberegner her.

Shingles tagpap er et fleksibelt tagmateriale

Hvor almindelig tagpap leveres i ruller og skæres til i løbet af lægningen, så leveres Shingles tagpap i allerede udskårne geometriske mønstre. Disse monteres, så de overlapper hinanden og danner et mønster, der minder meget om et træflise-mønster.

Ønsker man et meget let, billigt tag med et særpræget udseende, så er tagpap-shingles et godt valg.

Der findes flere producenter at vælge imellem, når man skal investere i et nyt tag i tagpap-shingles. Mest kendt er måske Icopal Shingles, der produceres af danske Icopal, som fremstiller tagmaterialer af høj kvalitet.

Det er vigtig, at tagpap-shingles monteres korrekt – forkert lægning kan føre til fugt- og rådskader på huset og tagkonstruktionen. Derfor er det også tilrådeligt at bede en fagmand om hjælp, når du skal have nyt tag med tagpap-shingles.

Beregn en pris og indhent et tilbud på et nyt shingle-tag

Da vores prisberegner kun har muligheden for at levere en vejledende pris på et nyt tagpaptag, tilbyder vi som en gratis service også at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud på et nyt tag med tagpap-shingles.

For at benytte vores gratis service behøver du bare indtaste dine kontaktoplysninger i prisberegneren sammen med din tagopgave. Sådan fungerer vores service:

  1. Indtast opgaven og dine kontaktoplysninger i prisberegneren.
  2. En af vores medarbejdere ringer dig op for at tilbyde dig råd og vejledning samt – når det er ønsket og relevant – et møde med en lokal tagdækker.
  3. Fagmanden kommer hjem til dig, rådgiver dig og ser på dit tagprojekt.
  4. Fagmanden sammensætter et tilbud til dig, som du er fri til at takke ja eller nej til.

Alle dele af denne service er helt gratis og uforpligtende for dig som bruger af Tagpris.dk.

Læs mere om vores gratis service her – Om Tagpris.dk.