Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Hvad koster et skifertag? Prøv vores online prisberegner og få din pris pr. mail med det samme – nemt, hurtigt og helt uforpligtende.

Prisen på et tag i skifer er afhængig af mange faktorer: bl.a. hvilken type skifer, du gerne vil have lagt; dit tags størrelse; om efterisolering er nødvendigt; om tagrenderne også skal udskiftes mm.

Alle disse faktorer kan du definere i vores online beregner.

Det er helt enkelt at beregne en pris på en nyt skifertag. Du indtaster ganske enkelt din opgave i beregneren sammen med din mailadresse – så sender vi dig din vejledende pr. mail med det samme.

Du kan finde en vejledning til din prisberegning her – Vejledning.

Naturskifer eller eternitskifer

Når man overvejer at få et nyt skifertag, så har man overordnet set to typer tagskifer at vælge imellem: naturskifer og eternitskifer.

  • Naturskifer: Skifer er fra naturens side en stenart, der dannet af ler. Skiferet er opstået som følge af millioner af års pres. Naturskifer er meget olieholdigt. Dette giver skiferet en naturlig modstandskraft overfor skidt, snavs, fugt og regnvand. Skifertag med naturlig tagskifer er også en af de tagtyper, der holder længst – faktisk kan et naturskifertag holde helt op til 150 år.
  • Eternitskifer: Eternitskifer er et billigere alternativ til naturskifer. Eternitskifer, som også kaldes kunstskifer, er en kunstigt fremstillet tagbeklædning, der har samme form, farve og overfladetekstur som naturskifer. Tagtypen er dog noget lettere end almindelig skifer og kan lægges på tage med en lavere taghældning. Et skifertag i eternit holder dog også væsentligt kortere tid end et tag i naturlig skifer – ca. 35-45 år.

Du kan finde flere oplysninger og skifertage her – Tagtype.

Er du i tvivl om, hvilken tagløsning der er den bedste i din situation, så spørg med fordel en professionel fagmand. Denne har den rette viden og erfaring til at kunne vejlede dig om valget af skifertag.

Beregn en pris og få et møde om dit skifertag

Når du beregner en pris med vores online prisberegner, så tilbyder vi samtidig – som en helt gratis og uforpligtende service – at arrangere et møde med en lokal fagmand, som kan give et konkret tilbud på dit nye skifertag.

Vi tilbyder denne service for at sikre os, at du kommer godt i gang med din tagopgave – det koster ikke noget for dig.

Fagmanden kommer hjem til dig, ser på din tagopgave og vejleder dig om den bedste løsning. Efter mødet sammensætter fagmanden et konkurrencedygtigt tilbud på dit nye skifertag – dette er du nu fri til at takke ja eller nej til.

Læs mere om vores gratis formidlingsservice her – Om Tagpris.dk.