Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.970 anbefalinger
På platformen har vi 95.649 håndværkere
Vi har indsamlet 371.389 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Mere viden om tag af stål:

Tag af stål er en holdbar og fleksibel løsning – og med de mange nye muligheder, kan du få lige det visuelle udtryk, som du ønsker, på dit nye tag. Stål har haft et dårligt ry som tagbelægning, da der tidligere bl.a. var problemer med larm ved nedbør – og da tidligere typer ståltag ikke havde et specielt eftertragtet æstetisk udtryk. I dag er der dog rigtig mange gode muligheder for tag af stål. Tag af stål har mange fordele, bl.a.:

  • Lang holdbarhed
  • Minimal vedligeholdelse
  • Kan monteres oven på eksisterende tag
  • Forskellige overfladebehandlinger – mange muligheder for dit nye tag

Stål – et godt valg til dit nye tag

I dag er der mange forskellige muligheder for farver og finish, hvis du vælger stål som din nye tagbelægning. Samtidig kan der være penge at spare – ståltag kan nemlig etableres oven på dit nuværende tag, så du slipper for omkostningerne ved nedtagning af dette og heller ikke behøver at tænke på oprettelse af nyt undertag. Du kan læse meget mere om tag af stål, tegl, zink, tagpap og andre materialer her på sitet.

Tjek prisen på dit nye tag af stål

Har du brug for et hurtigt overslag på prisen på dit nye tag? Stål er en af valgmulighederne i vores prisberegner, som hurtigt kan give dig en fornemmelse af økonomien i dit tagprojekt. Indtast alle dine oplysninger, så sender vi dig en prisberegning på din e-mail i løbet af få minutter. Når du har modtaget beregningen af din pris på nyt ståltag, vil vi efterfølgende kontakte dig og tilbyde dig et gratis og uforpligtende møde med en lokal tagekspert, der vil give dig et konkret tilbud på dit tagprojekt.