Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Hvad koster et nyt tag i stålplader? Få svaret med det samme med vores online prisberegner.

Med prisberegneren kan du beregne en vejledende pris på et nyt stålpladetag på under 2 min. – selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.

Et ståltag er en god løsning, hvis du gerne vil have et billigere – men stadig slidstærkt og langtidsholdbart – alternativ til et traditionelt tegltag. Et nyt tag med stålplader kan fås i mange forskellige farver, udformninger og stilarter – derfor kan du med sikkerhed finde den tagløsning, der passer perfekt til din ejendom og dine præferencer.

Prisberegner tager udgangspunkt i brugen af Decra-stålplader, som produceres af danske Icopal og byder på særligt elegante løsninger og en bred vifte af valgmuligheder.

Du kan læse mere om Decra og stålpladetage her.

Sådan beregner du din pris på et stålpladetag

  1. Start med at vælge tagets hældning.
  2. Vælg så ‘Ståltag (Decra)’.
  3. Vælg, om tagfladen skal efterisoleres, samt de tilhørende detaljer.
  4. Indtast tagopgavens mål.
  5. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  6. Du får nu tilsendt din vejledende pris på et nyt stålpladetag pr. mail.

Indhent et tilbud på dit ståltag med vores gratis service

Da vores prisberegner kun har muligheden for at levere en vejledende pris på et nyt stålpladetag, tilbyder vi også gratis hjælp til at indhente et konkret tilbud på et nyt ståltag.

Når du indtaster dine kontaktoplysninger i beregneren, sørger vi derfor for at kontakte dig snarest muligt med henblik på at tilbyde at sætte dig i kontakt med en fagmand fra dit lokalområde.

Fagmanden, som vi booker et møde for dig med, vil komme hjem til dig, se på din opgave og give dig gode råd og vejledning om dine muligheder. Herefter vil fagmanden sammensætte et konkurrencedygtigt tilbud til dig – dette er du nu fri til at takke ja eller nej til.

Læs mere om vores gratis service her – Om Tagpris.dk.