Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Blandt de mange tagtyper vi her på siden kan tilbyde beregning på, er en af de billigste – og samtidig langtidsholdbare – løsninger; stålpladetag.

Et tag af stål er en smart løsning af flere årsager. Først og fremmest er det billigt at producere stålpladerne, så omkostninger ved materialekøb er relativt lave sammenlignet med eksempelvis tegl. Derudover har ståltag den fordel, at de – fordi ståltagplader har en relativt lav vægt – kan monteres direkte ovenpå et allerede eksisterende tag.

Levering og montering af ståltag er derfor en løsning, der sparer dig en masse udgifter. Ofte kan udgiften til at bortskaffe det gamle tag være noget af en post på budgettet for dit byggeprojekt. Vælger du et tag af stålplader, kan du i det mindste nøjes med at betale for materialer og den dygtige fagmand, vi sætter dig i forbindelse med.

Hvad koster stålpladetag?

Prisen på dit tag vil naturligvis variere alt efter arealet af selve taget, samt hvor i landet dit hus befinder sig. Med vores prisberegner kan du med største lethed få et vejledende online tilbud på ståltag.

Bemærk at prisen selvfølgelig også varierer alt efter overfladebehandlingen på de valgte stålplader til dit tag. Grundlæggende fås stålpladetag i tre forskellige versioner: Polyester og Procoat, der begge er relativt glatte overflader, samt Structure, der er en mere riflet overflade. Sidstnævnte findes kun i sort, men fælles for alle tre er at de minimerer gener ved ståltag. De dæmper alle lyden fra regn kraftigt og desuden isolerer de mod rust og andre belægninger. Dermed øges levetid for ståltag betragteligt uanset overfladebehandlingen.

Rent æstetisk har ståltage generelt også ændret udseende, så det heller ikke nødvendigvis er en visuelt uappetitlig løsning til dit hus. Valgmulighederne er nu mange og producenterne bliver stadig dygtigere.

Prøv vores prisberegner og modtag en vejledende pris på et nyt ståltag. Efter du har modtaget tilbuddet pr. mail, vil du blive kontaktet telefonisk af en af vore kompetente medarbejdere der kan tilbyde dig et gratis og uforpligtende møde med en lokal tagdækker.

En besigtigelse af en håndværker er den eneste måde hvorpå du kan modtage et konkret tilbud på et levering og montering af et nyt ståltag. Med den personlige henvendelse fra Tagpris.dk sikres du at dine individuelle ønsker til et stålpladetag tilgodeses, i processen med at finde en dygtig tagdækker nær dig.

Vi gør det nemt at finde en god tagdækker til dit tagprojekt. Beregn en pris med det samme hér