Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.218 anbefalinger
På platformen har vi 97.824 håndværkere
Vi har indsamlet 374.524 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Fordele og ulemper ved stråtag

Stråtag er en fantastisk smuk løsning, hvis du skal have nyt tag. Et ældre bindingsværkshus med et smukt stråtag er indbegrebet af idyl og charme. Og stråtag er desuden en miljøvenlig løsning, der er med til at sikre et godt indeklima året rundt.

Læs mere om stråtag og andre tagtyper her

Hvem kan lave dit nye stråtag?

Hvis du skal have lavet nyt stråtag eller have repareret dit stråtag, skal du have fat i en erfaren og veluddannet tagtækker, der har styr på det klassiske håndværk. Her hos Tagpris.dk formidler vi gerne kontakten til en dygtig tagtækker i dit lokalområde, som kan komme ud og besigtige dit stråtag og give dig et uforpligtende tilbud. Samtidig kan I få en snak om dine ønsker og behov ifm. udskiftningen af dit stråtag.

Stråtag holder cirka 30-50 år, dog skal mønningen (tagrygningen) oftest udskiftes hvert 5.-10. år. Det er en fleksibel og robust tagløsning, som giver dig mange muligheder, og med stråtag har du desuden intet behov for undertag.

Hvad koster et stråtag?

Prisen på stråtag afhænger af mange faktorer – først og fremmest selvfølgelig tagets areal, men også faktorer som rygning, kviste, ovenlysvinduer og skorstene har betydning for, hvilke priser stråtag har. Beregn pris på stråtag med vores prisberegner, så får du i løbet af få minutter overslag på en pris på nyt stråtag. Det kan give dig en idé om økonomien i dit tagprojekt. Efter din prisberegning på stråtag vil vi kontakte dig og tilbyde dig et uforpligtende besøg af en lokal tækkemand, der vil give dig et konkurrencedygtigt tilbud på stråtag.