Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Nyt tag? Beregning og tilbud fra Tagpris.dk

Få en beregning på nyt tag her hos Tagpris.dk. Her kan du helt enkelt og uforpligtende udfylde vores online tagprisberegner og få en overslagspris på dit nye tag. Beregning med vores tagprisberegner giver selvfølgelig ikke et konkret tilbud, men den kan være en god hjælp, hvis du har brug for en fornemmelse af, hvad et nyt tag koster.

Nyt tag? Beregning af prisen er første skridt

Der er meget der skal undersøges, hvis du skal have nyt tag. Prisberegning på vores hjemmeside kan være første skridt til at få en idé om, hvor økonomisk omfattende et projekt, der er tale om. Når du har udfyldt vores online beregner får du i løbet af kun et par minutter tilsendt din beregning. Tag og tagarbejde er altid større projekter, men prisen afhænger helt af dine behov og de forhold der gør sig gældende omkring din bolig. Derfor er vores beregning på tag altid kun et overslag.

Hvis du ønsker en konkret pris på dit tagprojekt og et uforpligtende tilbud fra en lokal fagmand, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 22 80 14 – så får du hurtigt en aftale med en tagekspert fra dit nærområde, der kan lave en konkret beregning af prisen på nyt tag.

Prisberegning af nyt tag

Tagpris.dk har været i tagbranchen i mange år, og vi har brugt al vores viden og erfaring til at udvikle det bedst mulige værktøj til online prisberegning af nyt tag. Vi samarbejder kun med markedets dygtigste og mest troværdige håndværkere, så hvis du lader vores samarbejdspartner give dig et tilbud på tag, kan du være sikker på en god oplevelse.