Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.970 anbefalinger
På platformen har vi 95.649 håndværkere
Vi har indsamlet 371.389 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Lær mere om muligheder og priser, hvis du skal have nyt tag

Priser på forskellige tagtyper svinger utroligt meget – fra den økonomiske løsning med tagpap, til en eksklusiv og langtidsholdbar løsning med glaseret tegl. Uanset dine behov og ønsker, kan du her på Tagpris.dk beregne prisen for dit nye tag. Priser fra vores beregner er selvfølgelig blot overslag.

Afgørende faktorer for priser på tag

Priser på nyt tag kan veksle utroligt meget. Først og fremmest kommer det selvfølgelig an på, hvilken type tagbelægning du vælger, og hvor stort dit tagareal er. Men andre faktorer som f.eks. behov for udbedring eller udskiftning af undertag betyder også meget for den endelige pris. Tag med mange kviste og ovenlysvinduer vil selvfølgelig også have højere priser.

Tag af forskellige typer har forskellige fordele og ulemper – du kan lære mere ved at læse vores guide til forskellige tagtyper

Få en tilbud på dit tag – vores håndværkere tilbyder de bedste priser

Tag er et stort projekt, uanset om der er tale om en komplet udskiftning eller en reparation. Det kan være svært at overskue at gå i gang med, men hvis du vælger den rette tagløsning til dit hjem, har du glæde af det i mange år, og forbedrer desuden dit hus’ videresalgsværdi. Lad Tagpris.dk hjælpe dig godt i gang med dit nye tag: Priser fra beregneren er kun overfladiske estimater, men vi tilbyder et gratis besøg af en lokal fagmand, der kan give dig et helt konkret tilbud på dit nyt tag. Prisen vil selvfølgelig være fair og konkurrencedygtig.