Tagtype - Bølgeeternittag

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på tag pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit tagprojekt

Beregn prisen her

Om Bølgeeternit:

Mange parcelhuse er født med et bølgeeternittag. Det er en god billig tagtype som passer til husets udtryk, og parcelhuskvarteret som område.

Bølgeeternit er et stærkt let tag der ikke behøver undertag eller vedligeholdelse. Det er pladernes opbygning i fibercement (cement, vand, mineraler og fibre) samt bølgeformen der gør materialet stærkt og modstandsdygtigt overfor klimatiske påvirkninger. Det er et miljøvenligt og brandhæmmende materiale med en høj modstandsevne overfor fugt og svamp. Det er dermed et tag der bidrager til et sundt indeklima. Bølgeeternit fås i forskellige størrelser med både behandlet og ubehandlet mat overflade i farverne grå, sortblå, rødbrun, teglrød, mokka og antracit (mørk grå).

Det typiske parcelhus har et farvet bølgeeternittag med en overfladebehandling. De mange fordele ved fibercement gør bølgeeternit til et meget populært materiale til både privat og erhverv. Vores samarbejdspartenere har valgt at bruge cembrit.dk som leverandør af bølgeeternit. Hos Cembrit har de følgende kategorier indenfor bølgeeternit:

Bølgeeternit: B9, B9S MAX

B9 er en ubehandlet bølgeeternitplade der typisk anvendes på landejendomme og industribygninger med store tagarealer. Denne type fås i størrelserne B9: 1025x1220 mm og B9 MAX: 1167x1220 mm, og kommer i en naturlig cementgrå farve. Download og se flere facts på dette B9 produktdatablad.pdf og B9S MAX produktdatablad.pdf fra Cembrit.

Bølgeeternit B7

Den type eternitplade man typisk ser på parcelhuse, rækkehuse, fritidshuse og carporte. B7 kommer i fem farver. Størrelsen på denne plade er 1100x610 mm. Download og se flere facts på dette B7 produktdatablad.pdf fra Cembrit.

Bølgeeternit B6

Bølgeeternitplader som man ser i parcelhuskvarterer, på landejendomme eller industribygninger. Fås overfladebehandlet i seks forskellige farver eller med en ubehandlet cementgråfarve. Størrelsen på denne type plade er 1090x1220 mm. Download og se flere facts på dette B6 produktdatablad.pdf fra Cembrit.

Bølgeeternit B5

B5 er en ubehandlet, cementgrå bølgeplade der især anvendes til landejendomme og industribygninger. Den kommer i størrelsen 1220x1020 mm. Download og se flere facts på dette B5 produktdatablad.pdf fra Cembrit.

Fakta:

Intet behov for undertag

Taghældning: ned til 14 grader

Levetid: 35-45 år

Tilbage til oversigten

tagpris.dk