Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.234 anbefalinger
På platformen har vi 97.786 håndværkere
Vi har indsamlet 374.567 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Om kviste

Kviste kan nyetableres – ofte som led i at kunne udnytte en tagetage til beboelse – eller udskiftes, hvis de har lidt skade, er blevet nedslidte eller ikke passer til husets overordnede stil.

En kvist består essentielt af et opretstående vindue, der monteres på en skråtag, med tilhørende sidebeklædning og tagdækning.

Kviste fås i mange forskellige udformninger og stilarter. Vigtigst er det, at du vælger den type, der klæder dit hus bedst. Tagdækningen på kvisten vil typisk også vælges, så den matcher det nuværende eller nye tagmateriale for at skabe kontinuitet i helhedsindtrykket. En velvalgt kvist kan øge husets værdi betragteligt, mens den forkerte kan gøre huset sværere at sælge i fremtiden. Spørg gerne din fagmand til råds, hvis du er i tvivl.

Fordele ved at etablere en kvist

Overvejer du at inddrage tagetagen til beboelse, så er en eller flere kviste en oplagt mulighed. Den primære grund er, at kviste gør det muligt at udnytte loftsarealet meget mere. Der vil altså være flere anvendelige kvadratmeter, når man etablerer en kvist. Derudover giver kviste et bedre lysindfald, en bedre “udsigt” og større muligheder for at indrette arealet på forskellige måder.

Udefra giver kviste ofte også et hus et visuelt særpræg, idet de bryder tagets flade på en seværdig måde.

Prisen på kviste afhænger naturligvis af typen. I vores prisberegner finder du en grafisk fremstilling af de mest almindelige standard-kviste. På den måde er det let at overskue mulighederne. Har du mere specielle ønsker til formgivning, kan den håndværker, vi formidler kontakt til, helt sikkert give dig en præcis pris på dét arbejde også.


Tilbage til oversigten.