Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.218 anbefalinger
På platformen har vi 97.824 håndværkere
Vi har indsamlet 374.524 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Overvejer du at investere i et nyt tag? Tagpris.dk er et godt sted at starte.

Med vores gratis service kan du hurtigt og nemt få arrangeret et møde med en lokal tagdækker, som kan komme hjem til dig og kigge på din tagopgave.

Sådan fungerer vores service:

  1. Indtast din opgave i beregneren øverst på siden sammen med dine kontaktoplysninger.
  2. En af vores venlige medarbejdere kontakter dig snarest muligt, vejleder dig om dine muligheder og tilbyder at arrangere et personligt møde med en tagdækker for dig – du bestemmer selv tidspunktet.
  3. Tagdækkeren kommer hjem til dig, og I får en god snak om dit tagprojekt. Efter mødet udarbejder tagdækkeren et godt tilbud til dig.
  4. Du er nu fri til at takke ja eller nej til tagdækkerens tilbud.

Denne service er altid helt gratis for dig som bruger af Tagpris.dk.

Læs mere om Tagpris.dk her.

Vi samarbejder med tagdækkere over hele landet

Vores service er landsdækkende. Vi samarbejder med fagmænd med speciale i tagbelægning og tagløsninger i hele landet.

Det betyder, at du kan få arrangeret møder med tagdækkerfirmaer i Storkøbenhavn, på Sjælland, Fyn, i hele Jylland og de fleste af øerne.

Bor du på en af de mere isolerede øer, kan du dog opleve, at ingen af vores samarbejdspartnere dækker dit område. I sådan et tilfælde vil vi altid gøre vores bedste for at finde en tagdækker til dit projekt alligevel.

Vi leverer en vejledende pris på tagdækning før dit møde

Vi sigter altid efter, at vores brugere har gode møder med de tagdækkere, som vi formidler kontakt til. Derfor leverer vi altid en vejledende pris på tagdækning, før du mødes med din tagdækker.

På den måde er vi sikre på, at du har det bedste redskab i hånden, når I mødes. Du kender allerede prisniveauet for din tagopgave, og kan dermed bedre vurdere det tilbud, som tagdækkeren udarbejder til dig.

Synes du derudover, at prisen er for høj, kan du udnytte chancen for at få ekspertrådgivning angående prisen, og hvordan du får en billigere tagløsning, herunder materialevalg, valg af isoleringsmateriale, tagrender o.l.

Hvordan beregner du din pris på tagdækning? Find en vejledning her.