Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.970 anbefalinger
På platformen har vi 95.649 håndværkere
Vi har indsamlet 371.389 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Vil du gerne vide, hvad tagdækning i forbindelse med et nyt tag koster? Beregn en pris på tagdækning med vores online prisberegner og få svaret tilsendt med det samme.

Sådan gør du:

  1. Vælg tagtypen og tagdækningen, som du gerne vil have en pris på.
  2. Vælg, om taget skal efterisoleres.
  3. Indtast opgavens mål.
  4. Klik på ‘Beregn Prisen’ og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du modtager nu prisen på tagdækning pr. mail.

Hvis du gerne vil sammenligne priserne på de forskellige tagtyper, så udfør gerne flere beregninger – du er velkommen til at benytte vores prisberegner lige så mange gange, som du har brug for.

Indhent et tilbud fra en tagdækker

Det er utroligt vigtig, for renoveringsprocessen at få fat i en erfaren og kompetent tagdækker til at lægge et nyt tag. Nogle ved dog ikke, hvor de skal starte, når taget skal renoveres eller udskiftes.

På visse tider af året kan man bruge meget lang tid på at finde en tagdækker, som kan give et tilbud på tagdækningen. Dette problem er nemt at håndtere, når du gør brug af Tagpris.dk’s service.

Tagpris.dk – En nem måde at få et tilbud fra en tagdækker

Vi samarbejder kun med kvalificerede håndværkere, som vi hos Tagpris.dk kan stå inde for. Vi kan hjælpe dig igennem processen og skaber kontakt til en dygtig tagdækker.

Vi samarbejder med håndværker over hele landet og kan sætte dig i kontakt med en tagdækker fra dit lokalområde. Det koster ikke noget at få arrangeret et møde med en tagdækker gennem Tagpris.dk, og du forpligter dig på ingen måde til at benytte dig af tagdækkerens tilbud.

Du er også meget velkommen til at ringe direkte til os på tlf: 70 22 80 14 og få arrangeret et møde med en tagdækker med det samme, så du kan få et tilbud så hurtigt som muligt.