Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.234 anbefalinger
På platformen har vi 97.786 håndværkere
Vi har indsamlet 374.567 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Tagkviste – Beregn din pris online

Hvordan får jeg mere ud af mine kvadratmeter? Et spørgsmål mange formentlig overvejer, når budgettet alligevel skal bekoste en renovering af huset. Den oplagte og optimale løsning er at inddrage tag-etagen til beboelse.

På Tagpris.dk kan du hurtigt og nemt få indsigt i, hvor meget det koster at bygge nye tagkviste – beregn en pris med vores online prisberegner øverst på siden, og få prisen på dine nye kviste pr. mail med det samme.

Prisberegneren er nem, hurtig og helt uforpligtende at anvende.

Hvad er fordelene ved nye kviste?

Når tagetagen skal inddrages til beboelse, er det godt at overveje mulighederne. Udover at taget skal isoleres til formålet, kan man med fordel opføre tagkviste – dette gør det muligt at udnytte tagetagen endnu mere.

Kviste til taget er en god løsning, da de anvendelige kvadratmetre øges betragteligt. Det gør desuden en stor forskel for rumfornemmelsen, at man kan stå fuldt oprejst og nyde udsigten fra et eller flere vinduer i de nye kviste.

Man kan i øvrigt få kviste med indbygget altan, så man også kan nyde den friske luft, når man hygger med morgenkaffen.

Ny kviste er en fornuftig og langsigtet løsning. Især hvis man alligevel skal have udskiftet sit tag. Kviste øger nemlig husets gensalgsværdi i høj grad. De tilføjer – udover det praktiske element – også en æstetisk værdi til dit hjems udseende.

Flotte kviste til taget

Der findes utrolig mange forskellige typer kviste. Udseendet afhænger helt af dine (og evt. din arkitekts) æstetiske præferencer.

Standardløsninger til tagkviste er selvfølgelig mange. De mest almindelige kan du let orientere dig om via vores prisberegner. I den forefindes grafiske fremstillinger af tagkviste, så du også let kan danne dig et overblik over gængse løsninger.

Book et møde og indhent et tilbud på dine nye kviste

Prisen på nyt tagkviste, som du modtager efter prisberegningen, er vejledende – altså en informeret vurdering af prisniveauet for din opgave. Derfor tilbyder vi også at arrangere et gratis møde med en lokal fagmand, som kan give dig et tilbud på dine nye tagkviste.

Vi samarbejder med fagmænd over hele landet – vi kender din lokale tagekspert.

Til mødet vil du få kyndig vejledning, svar på dine spørgsmål og rådgivning om dine muligheder. Efter mødet vil fagmanden udarbejde et uforpligtende tilbud på dine nye kviste.

Alle dele af vores service til vores brugere er gratis og uforpligtende for dig.

Læs mere om Tagpris.dk og vores gratis service her.