Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Hvad koster et nyt tag lagt af en professionel taglægger? Prøv vores prisberegner, og få din pris nu – helt gratis og uforpligtende.

Taglægger-priser varierer alt efter opgavens kompleksitet og størrelse. Visse tagtyper er sværere eller mere krævende at lægge end andre, og derfor tager de også længere tid. Når man beregner en pris på hjælp fra en taglægger, skal man altså både tage højde for arbejdslønnen, kompleksiteten, materialetypen og meget mere.

Det er de færreste, der har den viden, der skal til for at kunne medregne disse faktorer. Derfor har vi gjort det nemt og enkelt for dig at finde din pris:

Vælg tagmaterialet, og indtast tagets størrelse sammen med de tilhørende detaljer, så får du en vejledende pris på din taglægning med det samme pr. mail.

Find en vejledning til vores beregner her – Vejledning.

Book et møde med en taglægger fra dit lokalområde

Da vi ved, at en vejledende pris på taglægning ikke altid er det eneste vores brugere har behov for, tilbyder vi også at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud fra en taglægger.

Efter din prisberegning vil en af vores medarbejdere derfor ringe dig op, vejlede dig om dine muligheder og tilbyde at arrangere et møde med en taglægger fra dit lokalområde. Er et personlig møde ikke relevant i din situation, så er du naturligvis velkommen til at takke nej.

Denne service er altid helt gratis og uforpligtende for dig.

Vi formidler møder i hele landet

Vores gratis service er landsdækkende. Det betyder, at vi både formidler kontakt til taglæggere i Storkøbenhavn, på Sjælland, Fyn, i hele Jylland og de fleste af øerne.

Har vi mod forventning ikke allerede en samarbejdspartner i dit område, vil vores medarbejdere gøre deres bedste for at finde en taglægger, der kan komme hjem til dig, se på din opgave og give dig et konkret tilbud på din taglægning.

Du kan læse mere om vores gratis service her – Om Tagpris.dk.