Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Tagplader b7 fra Cembrit er populære tagplader i stærkt og holdbart bølgeeternit. Cembrit er en dansk producent, der har mange års erfaring i at levere tagplader. B7 tagplader er blandt deres mest populære produkter, og profilen ses typisk på en stor del af danske parcelhuse, fritidshuse, landejendomme og industriejendomme.

Læs mere om tagplader b7 og andre typer tagdækning her

Skal du have nye tagplader? B7 er et godt valg!

Cembrits tagplader b7 har en diskret og rolig bølgeprofil, der giver et flot harmonisk udtryk til dit hus og generelt passer godt til den enkle, skandinaviske byggestil. Pladerne er i bølgeeternit og produceret i fibercement, der sammen med bølgeprofilen sikrer en stor vejrbestandighed og lang holdbarhed. Derfor kommer Cembrits tagplader b7 også med en 15 års produktgaranti.

Priser på tagplader b7 – det økonomiske valg

Et nyt tag med tagplader i bølgeeternit er en relativt billig tagløsning, der giver dig et flot, nyt tag til en langt lavere pris end f.eks. tag af teglsten. Et tag af eternitplader må dog også forventes at have en kortere levetid. Udover at et nyt tag i b7 tagplader er billigt at etablere, er det også vedligeholdelsesfrit. Og eternittag er desuden et tag med lav vægt, der derfor kan lægges uden undertag og generelt med færre krav til din nuværende tagkonstruktion.

Hvis du skal have lagt nyt tag med tagplader – b7 eller en anden profil – kan du lave en prisberegning her på Tagpris.dk. Vores online prisberegner til nyt tag udregner nemt og hurtigt et prisoverslag og sender det til dig på din mail.