Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.035 anbefalinger
På platformen har vi 97.692 håndværkere
Vi har indsamlet 372.796 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Skal du have lagt nye tagplader? Priser, information og online beregner finder du her

En af de ting som du skal tage højde for, når du planlægger nyt tag, er selvfølgelig de forskellige typer tagbelægnings priser. Tagplader er stadig blandt de billigere løsninger, hvis du skal have nyt tag, og i dag findes der en lang række tagplader hvor priser, kvalitet og levetid går op i en højere enhed. Det gør tagplader til en god løsning, hvis du ønsker dig et nyt tag til relativt lave priser.

Mere information om tagplader – priser, vedligehold, gensalgsværdi og miljøvenlighed

Priser på tagplader og anden tagbelægning

Tagplader kan f.eks. være fremstillet i bølgeeternit, plast, stål eller zink. Hvilken type tagplader du skal vælge, afhænger helt af din tagopgave – forhold omkring tagkonstruktion, vedligehold og selvfølgelig det æstetiske udtryk, er lige så vigtigt som priser. Tagplader af alle slags kan du læse meget mere om her på Tagpris.dk under menupunktet tagtyper. Her kan du også læse mere om egenskaber og pris på bølgeplader, stålplader og andre typer tagplader.

Beregn priser på tagplader online

Her på Tagpris.dk kan du også beregne prisen på dit tagarbejde – vores tagprisberegner laver en vurdering af priser på alle typer tagarbejde. Du indtaster blot information om tagplader eller anden tagbelægning, areal osv., så sender vores beregner en overslagspris i løbet af få minutter.

Når du har modtaget vores tagberegning, tilbyder vi dig også en gratis service, hvor du får besøg af en lokal fagmand. Han vil se på dit tagprojekt og tage en snak med dig om tagplader og priser – igennem ham får du også et konkret og konkurrencedygtigt tilbud på dit nye tag.