Tagplader stål

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på tag pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit tagprojekt

Beregn prisen her

Fordele og ulemper ved tagplader af stål

Tagplader af stål har mange fordele. Det er en relativt billigt løsning, og den er utroligt holdbar og kræver minimal vedligeholdelse. Tagplader i stål fås i et væld af udformninger og farver, så der med ståltag er stor mulighed for individuel tilpasning til din smag og stilen på dit hus. Samtidig er tagplader i stål en letvægtsløsning der ikke belaster din tagkonstruktion og endda kan lægges oven på et eksisterende tag.

Læs mere om denne og andre typer tagbelægning her

Tagplader i stål fra Decra

Decra er en af de mest populære leverandører af tagplader i stål. Tagplader fra Decra er danskproducerede og har et moderne og robust udseende, som passer godt til mange danske huse. Decras tagplader er udformet i bølgeformet zink-galvaniseret stål, som er belagt med et lag stengranulat, der giver god lyddæmpning, så Decrataget slet ikke har de resonansproblemer, som man tidligere forbandt med ståltage. Belægningen er enten pulverlakeret eller keramisk farvet, og farveudvalget er meget bredt på Decras tagplader. Stål er en utroligt holdbar tagløsning, og et tag monteret med Decra tagplader i stål har op til 30 års garanti.

Få et tilbud på nyt tag med tagplader i stål

Her hos Tagpris.dk kan du udfylde en tagprisberegner og nemt, hurtigt og uforpligtende få et prisoverslag i din indbakke. Udfyld felterne med information om dit behov for nyt tag, så får du en online prisberegning i løbet af få minutter. Efterfølgende tilbyder vi dig et besøg fra en lokal tagmand, der vil give dig et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud på nyt tag - med tagplader i stål eller andre materialer, afhængigt af din præference.

tagpris.dk