Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.218 anbefalinger
På platformen har vi 97.824 håndværkere
Vi har indsamlet 374.524 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Tagrenovering eller udskiftning af tag?

Hvis dit tag er slidt og skadet efter mange års tro tjeneste, er det en god idé at investere i en tagrenovering eller en total udskiftning af dit tag. Det er et stort projekt, og kan for mange virke uoverskueligt, men oftest er det en god investering. En tagrenovering giver bedre indeklima og en højere videresalgsværdi på dit hus – og med håndværkerfradraget er der mange penge at spare.

Hvad koster en tagrenovering?

Brug vores prisberegner, hvis du har brug for et overslag på prisen på din tagrenovering. Udgiften afhænger helt af dine specifikationer, og vores tilbudsberegner kommer selvfølgelig kun med et upræcist overslag.

Vores prisberegner er selvfølgelig gratis, hurtig og helt uforpligtende. Når du har udfyldt den med dine informationer, får du en mail med prisoverslaget i løbet af få minutter. Efterfølgende vil vi kontakte dig og tilbyde et møde med en lokal fagmand, så I sammen kan drøfte, hvilket arbejde du har behov for at få udført. Han vil efterfølgende give dig et konkurrencedygtigt tilbud på din tagrenovering.