Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.043 anbefalinger
På platformen har vi 97.681 håndværkere
Vi har indsamlet 372.928 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Beregn en pris på din tagrenovering med vores online prisberegner, og kom hurtigt og nemt i gang med at renovere dit tag.

Er taget blevet gammelt, slidt og utæt, så overvejer du måske en renovering af dit tag – dette kan du finde hjælp til på Tagpris.dk.

Med prisberegneren kan du både beregne priser på ny tagbelægning og på efterisolering af taget i forbindelse med din tagrenovering. Er tagrenderne og nedløbsrørene også blevet gamle og utætte, så har du også muligheden for at inkludere dem i den pris, du beregner.

Det er nemt og hurtigt at beregne en pris på din tagrenovering – bare indtast din opgave i prisberegneren øverst på siden sammen med din mailadresse, og klik ‘Beregn Prisen’, så modtager du din vejledende pris pr. mail med det samme.

NB! Vores tagberegner er helt gratis og uforpligtende at anvende, og du er velkommen til at beregne lige så mange priser, du har lyst til.

Find en vejledning til vores prisberegner her.

Indhent et gratis tilbud på din tagrenovering

Når du anvender vores online prisberegner, så kontakter vi dig telefonisk og tilbyder dig et gratis møde med en lokal taglægger, som kan give et tilbud på din tagrenovering.

Dette er en service vi tilbyder helt gratis for at hjælpe dig godt i gang med din tagrenovering – du betaler ikke noget, og du kan til enhver tid sige nej tak til både vores og fagmandens tilbud.

Hvis et møde med en fagmand ikke er relevant i din situation, så er du naturligvis velkomme til at takke nej.

Du bestemmer selv, hvornår mødet skal finde sted, og fagmanden kommer hjem til dig, så han kan besigtige din tagrenovering ved selvsyn. Efter mødet udarbejder fagmanden et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud på renoveringen af dit tag.

Du kan læse mere om Tagpris.dk og vores gratis service her.