Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.218 anbefalinger
På platformen har vi 97.824 håndværkere
Vi har indsamlet 374.524 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Alt om tagsten – priser, typer, fordele og ulemper

Her på Tagpris.dk finder du al den information, som du har brug for, hvis du skal have nyt tag. Vi har mange års erfaring med tagdækning og tagsten, og vi har samlet en række artikler og dokumenter, som du kan bruge, hvis du har brug for mere information om tagsten. Priser afhænger af type og producent, men du kan få et godt overslag over prisen på dit nye tag, hvis du bruger vores online tagprisberegner – det er nemt, hurtigt og ganske gratis.

Yderligere information og priser på tagsten og anden tagbelægning

Priser på tagdækning med tagsten

Priser på ny tagdækning afhænger af mange forskellige faktorer, så det kan være svært at regne ud, hvad et nyt tag koster. Først og fremmest må du selvfølgelig vælge typen af tagbelægning – er det tagsten, tagpap eller en helt tredje type tag, der er den rigtige til din bolig. Alle tagtyper har både fordele og ulemper, og ting som etableringspris, vedligehold, levetid og videresalgsværdi skal tages med i overvejelserne, når du vælger tagsten. Samtidig skal du selvfølgelig vælge en tagtype der passer til din bolig i visuelt udtryk og egenskaber.

Her på siden kan du udregne priser på tagdækning med forskellige typer tag og tagsten. Priser udregnes på baggrund af de informationer, som du indtaster, og vi sender dig en e-mail med din overslagspris i løbet af få minutter.

Hvad koster et nyt tag med tagsten? Få priser og tilbud fra Tagpris.dk

Efter vi har sendt overslag på priser på tagsten eller anden tagbelægning, vil vi kontakte dig og tilbyde dig et besøg fra en af vores samarbejdspartnere. Vi samarbejder med dygtige tagmænd over hele landet og med besøg fra en af dem, kan du nemt og hurtigt få et uforpligtende tilbud med stærke priser på dine nye tagsten.