Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.970 anbefalinger
På platformen har vi 95.649 håndværkere
Vi har indsamlet 371.389 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Fordele og ulemper ved forskellige typer tagsten – tegl og betontegl – læs mere her

Tagsten af tegl er en utroligt holdbar og fleksibel løsning, hvis du skal have nyt tag. Her på Tagpris.dk kan du finde al den information, som du har brug for, hvis du skal til at vælge nyt tag og tagsten. Tegl er løsningen, hvis du ønsker et tag med en meget lang levetid og en høj videresalgsværdi.

Læs mere om tagsten af tegl og andre typer tagbelægning her

Hvad er den bedste type tagsten – tegl eller betontegl?

Er du i tvivl, om du skal vælge betontegl eller tegl? Tagsten af de to typer har forskellige egenskaber og dermed også forskellige fordele og ulemper. Tagsten af tegl er for mange den smukkeste og mest klassiske tagløsning – uanset om du vælger naturtegl eller tegl der er glaseret eller engoberet, får du et smukt tag med minimal vedligeholdelse og et klassisk og elegant æstetisk udtryk. I dag er tagsten i tegl af beton dog også blevet et godt alternativ. Med tagsten i betontegl får du mange af de samme gode egenskaber som med lertegl. Prisen på betontegl er blot meget lavere – og levetiden noget kortere.

Tagsten i tegl af beton

Hvis du vælger tagsten i tegl af beton, får du en lang række muligheder, da betontegl fås i et bredt sortiment af forskellige farver, overflader og typer. Den mest populære betontegl ligner den klassiske tagsten i tegl med en tydelig s-profil. Betonteglstenen fås i 11 forskellige farver og med mulighed for at vælge mellem 3 forskellige overflader – glat, besandet elller protector.

Hvad koster et nyt tag med tagsten af tegl?

Brug vores prisberegner og få en vurdering af prisen på et nyt tegltag i din indbakke i løbet af få minutter. Det er nemt og hurtigt at udfylde informationen i vores tagprisberegner, og servicen er helt gratis. Når du har modtaget prisoverslaget fra Tagpris.dk, vil vi kontakte dig og tilbyde besøg af en lokal fagmand. Sammen med dig vil han afgøre dit specifikke behov og komme med et konkret og konkurrencedygtigt tilbud på et nyt tag med tagsten af tegl.