Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.218 anbefalinger
På platformen har vi 97.824 håndværkere
Vi har indsamlet 374.524 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Beregn en pris på din tagudskiftning, og find en håndværker fra dit lokalområde – nemt, hurtigt og helt gratis.

Intet tag lever evigt. På et eller andet tidspunkt er det nødvendigt at udskifte den gamle tagbeklædning med ny samt evt. efterisolere tagfladen, hvis man vil undgå fugtskader, varmetab og andre dyre problemer.

Er det på tide at få udført en tagudskiftning, så benyt med fordel vores gratis service. Sådan gør du:

  1. Du beregner en pris på ny tagbeklædning samt evt. efterisolering af tagfladen og indtaster dine kontaktoplysninger i beregneren.
  2. Du modtager et prisoverslag – en vurdering af prisen for din tagudskiftning.
  3. En af vores medarbejdere kontakter dig snarest muligt og vejleder dig om dine muligheder. Når det er ønsket og relevant, arrangerer medarbejderen et møde med en tagmand fra dit lokalområde.
  4. Tagmanden kommer hjem til dig og ser på dit tagudskiftningsprojekt og udarbejder et tilbud på opgaven.

Denne service koster ikke noget og er helt uforpligtende. Ønsker du ikke et møde, er du naturligvis stadig velkommen til at bruge beregneren lige så mange gange, som du har brug for.

Vores gratis service er landsdækkende

Tagpris.dk samarbejder med forskellige taglæggere over hele landet og kan derfor finde en fagmand fra dit eget lokalområde, som kan give et godt tilbud på din tagudskiftning. Vi ser en stor værdi i, at man får kontakt til en fagmand fra lokalområdet, da dette gør hele processen enklere og mere effektiv.

Med andre ord, vil det sige, at vi kan formidle møder med fagmænd fra både Storkøbenhavn, Sjælland, Jylland, Fyn og de fleste af øerne. Beregn en pris på din tagudskiftning nu, og få kontakt til din fagmand inden for få dage – så enkelt er det.

Find en vejledning til vores prisberegner og vores gratis service her.