Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Tegl er en smuk og holdbar løsning, hvis du skal have nyt tag. Med tegl får du en holdbarhed op til 100 år og en høj gensalgsværdi. Samtidig er tegl i manges øjne den smukkeste løsning, hvis du skal have nyt tag. Tegl er altså løsningen, hvis du vil tænke langsigtet, når du skal have udskiftning af dit tag.

Læs mere om tegl og andre tagtyper her

De mange fordele ved tegl

Hvis du skal have lagt nyt tag, er tegl en af de dyreste løsninger. Men overvej alligevel et tegltag, for det er en god investering i dit hus. Husets værdi stiger betragteligt, når der er lagt nyt tag med tegl, og når tegltagets lange levetid tages med i betragtning, gør det tegl til et godt og sikkert valg, når du skal have nyt tag.

Tegl – de forskellige typer

Der findes flere forskellige typer tegl, og der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved dem alle. Det klassiske lertegl har alle tegltagets traditionelle fordele, og giver en smuk, holdbar og fleksibel løsning. Betontegl er en noget billigere løsning, der i dag har mange af de samme fordele. Beton falmer hurtigere, men ligner ellers til forveksling et tag af lertegl. Den vigtigste forskel er dog, at betontegl typisk har en meget lavere levetid end det klassiske tegltag. Træf derfor ikke blot dit valg af tegl på baggrund af indkøbsprisen – det kan faktisk være en god forretning at vælge en dyrere, men mere holdbar, løsning.

Mere information om tegl og andre tagtyper

Hos Tagpris.dk samarbejder vi med nogle af markedets dygtigste tageksperter. Vi sender gerne en højt specialiseret fagmand ud til dig – så får du kvalificeret råd og vejledning om tegl og et uforpligtende tilbud på dit nye tag.