Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Hvad koster et nyt tag af bølgeeternit?


Beregn en pris på et eternittag med vores online prisberegner, og få svaret på 2 minutter.


Bølgeeternit er den velkendte tagbelægning, man ser på parcelhuse, og det er et ofte anvendt materiale til tagbeklædning.


Er din bolig ved at se lidt trist ud med et nedslidt tag, der er fuld af svamp og skidt? Du har måske ingen idé om, hvad et nyt tag i bølgeeternit koster, men vil gerne forberede dig til, når du skal indhente tilbud fra en håndværker. Så er Tagpris.dk et godt sted at starte.


Svaret på, hvad det koster at få lagt et nyt bølgeeternittag, kan du få med prisberegneren øverst på siden. Du kan bruge prisberegningen som udgangspunkt for, hvad din tagrenovering vil koste.


Prisberegneren giver en vejledende pris på at få lagt bølgeeternit. Da prisen er en overslagspris, er det en god idé at få besøg af en håndværker, der kan komme med en konkret pris på opgaven.


Bølgeeternit er et sikkert valg til parcelhuse

Et nyt bølgeeternit tag er en nemt og hurtig løsning. Det kan uden problemer lægges direkte oven på det eksisterende bølgeeternittag. Vores samarbejdspartnere har stor erfaring i at lægge et nyt bølgeeternit tag. Hvis du vælger at få en håndværker fra Tagpris.dk til at komme og besigtige din tagopgave, er du sikkert på at møde en kompetent taglægger og modtage et konkurrencedygtigt tilbud på opgaven.


Hvis du trænger til at få udskiftet dit bølgeeternit tag til et nyt, men mangler prisen på, hvad det koster, har du fundet frem til det rette sted.


Lad en af vores samarbejdspartnere komme forbi og give dig et tilbud på bølgeeternit til dit nye tag. Du vælger selv tidspunktet for besøget.