Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.234 anbefalinger
På platformen har vi 97.786 håndværkere
Vi har indsamlet 374.567 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Find prisen på tagpap:

Tagpap er et populært materiale til tagdækning, og vælger du Topsafe tagpap fra Icopal til din tagbelægning, får du et flot og stærkt tag til din bolig.

En tagdækning i tagpap giver dig mange muligheder, hvis du har en utraditionel tagform. Det er et fleksibelt materiale, der tillader tagdækkeren at komme omkring eventuelle udhæng, skæve hældninger og skarpe hjørner.

Få besøg af en tagdækker

Vores samarbejdspartnere bruger typisk enten tagpap fra Icopal eller Phønix tagpap. Hvis du står overfor en renovering af din eksisterende tagpap, kan Tagpris.dk arrangere et møde med en af vores dygtige og kompetente tagdækkere.

Tagdækkeren vil komme forbi til et uforpligtende besøg og se din opgave an. Han vil vurdere din eksisterende tagbelægning og efterfølgende komme med et tilbud til dig på at få lagt ny tagpap.

Tagpris.dk – din vej til at finde en kompetent tagdækker

Udregn prisen på at få langt nyt tagpap på din bolig via prisberegneren her på siden. Den vejledende pris informerer dig om prisen på at få langt en ny tagdækning i tagpap.

Få besøg af en lokal tagdækker og hør nærmere

Vi samarbejder med tagdækkere over hele Danmark, så du vil altid møde en lokal tagdækker, når du får arrangeret et møde af Tagpris.dk. Tagdækkerene kan ved besøg rådgive og vejlede dig omkring dit nye tag og give dig et tilbud på opgaven. Tagpris.dk samarbejder kun med håndværkere vi kan stå inde for, så du kan være sikker på, at få udført et tilfredsstillende stykke arbejde