Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Tagtilbud – udskiftning af tag

Det kan føles nærmest umuligt at orientere sig i de mange forskelligartede tilbud fra håndværkere, når man søger et tilbud på udskiftning af tag. Et godt tagtilbud afhænger af ufatteligt mange faktorer. Herunder husets geografiske placering, samt naturligvis hvor omfattende en arbejdsopgave man har.


Nogle tage er væsentligt mere arbejds- og vedligeholdelseskrævende end andre, hvorfor udgifter til arbejdstid og materialer nødvendigvis må ændre sig tilsvarende. Omvendt er det jo ikke en ubekendt faktor når man skal lave prisoverslag i Danmark, at landlige omgivelser er et billigere sted at få udført arbejde end mere tætbebyggede områder.


Når du søger et tagtilbud, er det vigtigt at alt tages i betragtning omkring din udskiftning af tag. Hos Tagpris.dk har vi gjort dit arbejde væsentligt nemmere. Ikke bare ved at samle de mest relevante informationer på en letoverskuelig måde. Men også ved at gøre vores service nem, gratis og uforpligtende for dig som kunde. Med prisberegneren kan du på 2 minutter beregne en vejledende pris på udskiftning af dit gamle tag.


Indtast din opgave i prisbregneren og få et vejledende tagtilbud.

Alt afhængig af husets størrelse og generelle formgivning, samt din økonomi, vil løsningerne til etablering og montering af nyt tag variere en del. Ønsker du et konkret tilbud skal du have en tagmand til at afgive et tilbud, der baserer sig på en besigtigelse af opgaven. Den specifikke pris på udskiftning af tag forhandler du først færdig med håndværkeren. Vores vejledende pris er dog et glimrende udgangspunkt for den forhandling.


Den pris du kan beregne her på Tagpris.dk ligger dog sjældent langt fra det endelige tilbud. Vi bruger et landsgennemsnit til vores prisberegning. Med andre ord kommer den pris du får tilsendt pr. mail til at stemme nogenlunde overens med det tagtilbud den enkelte håndværker ender op med at give.


I forbindelse med din prisberegning vil vi ringe dig op for at høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et gratis og uforpligtende møde med en tagmand. En effektiv måde at komme i gang med din tagudskiftning.


Udskiftning af tag er derfor nu lettere end nogensinde før. Modtag et tagtilbud pr. mail, og du vil sågar blive kontaktet telefonisk efterfølgende for personlig rådgivning. Vores medarbejder sørger så for at formidle kontakt til en håndværker, der kan imødekomme dine individuelle krav til et veludført stykke arbejde.