Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.234 anbefalinger
På platformen har vi 97.786 håndværkere
Vi har indsamlet 374.567 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Vil du gerne vide, hvad det vil koste at udskifte dit tag? Prøv vores online beregner, og få en pris nu – hurtigt, nemt og gratis.

Prisberegneren på Tagpris.dk er helt uforpligtende at anvende. Du indtaster ganske enkelt din opgave sammen med din mailadresse, og så modtager du din vejledende pris på at skifte tag pr. mail.

Med prisberegneren kan du beregne priser på de mest søgte tagmaterialer, heriblandt lertegl, betontegl, tagpap, skifer, eternit (fibercement) og meget mere. Derudover kan du inkludere efterisolering, nye tagrender og etableringen af kviste i prisen for udskiftningen af dit tag.

Du kan finde en vejledning til vores online prisberegner her – Vejledning.

Hvornår skal man skifte tag?

  • Når taget er dækket med et tagmateriale af dårlig kvalitet. Et eksempel på dette kan være den type tagpap, man anvendte i 70’erne til at dække flade tage. Den tagpap, der fremstilles nutildags, er af langt højere kvalitet og er derfor mere slidstærk.
  • Når taget er nedslidt og er nået enden af sin levetid. I sådanne tilfælde vil man typisk ikke længere være i stand til at reparere skader, der opstår. Så er der kun et at gøre – man må skifte taget.
  • Når taget ikke passer til resten af huset rent arkitektonisk. I forbindelse med en ombygning eller som resultat af et dårligt valg, da huset blev opført, kan man med fordel udskifte tagmateriale, der ikke passer til resten af husets overordnede stil. Sådan et valg kan øge husets salgsværdi og salgbarhed betragteligt.
  • Når taget er dårligt isoleret, og tagbelægningen ikke kan efterisoleres. I sådan et tilfælde kan man faktisk tjene 10-12.000 af udgifterne ind igen om året. Tagfladen er husets største enkelte flade, så hvis taget er dårligt isoleret, vil en efterisolering være en på sigt meget klog investering.

 

Indhent et konkret tilbud på udskiftning af tag

Da vores prisberegner kun kan tage udgangspunkt i de oplysninger, du indtaster, og ikke i alle forhold i forbindelse med din tagudskiftning, er det, du modtager, kun en vejledende pris.

Men da vi ved, at mange af vores brugere også har brug for et konkret tilbud på et nyt tag, tilbyder vi – som en gratis og uforpligtende service til vores brugere – hjælp til at indhente dette.

Når du udfører en beregning og indtaster dine kontaktoplysninger, vil en af vores medarbejdere derfor kontakte dig med henblik på at hjælpe dig videre med dit projekt. Når det er ønsket og relevant vil medarbejderen booke et personligt møde med en fagmand, som kan se på opgaven og give et tilbud på udskiftningen af dit tag.

Læs mere om vores gratis service her – Om Tagpris.dk.