Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

På trods af hvad vi går og forestiller os, så regner det mindre om vinteren end om sommeren.


Derfor er det langt bedre at skifte sit tag i vinterperioden end i sommerperioden.


Statistisk set så er månederne december – april perioden med mindst regn i Danmark, og det gør det til en ideel periode at rive taget af huset og etablere et nyt.


Kom i gang med en udskiftning af dit tag

Da det kan tage tid at få indhentet tilladelser og få planlagt sin tagrenovering, er det netop nu, du skal i gang med projektet for at ramme den attraktive periode med lidt regn.


Her på siden kan du beregne en vejledende pris på et nyt tag. Indtast din opgave i prisberegneren, og modtag et vejledende tilbud pr. mail.


Tilbuddet giver dig en idé om prislejet for en tagudskiftning med den type tag, du ønsker. Det skal forberede dig på et møde med en fagmand.


Når man skal have skiftet tag, er der mange ting, der skal tages stilling til, og det kan godt virke som en uoverskuelig opgave at få styr på det hele.


Derfor anbefaler vi, at du får arrangeret et møde med en taglægger, der kan komme forbi til en snak og besigtigelse af opgaven. På den måde vil du få mulighed for at snakke med en fagmand om opgaven, og høre hvad han vil rådgive dig til. Vi ringer dig op i forbindelse med din prisberegning for at høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et gratis og uforpligtende møde med en dygtig taglægger, så du kan komme i gang med projektet.


Udnyt at du skal have nyt tag

Når du alligevel skal have lagt nyt tag, så overvej om du vil udnytte muligheden til at få foretaget andre ændringer på huset, når der nu alligevel skal arrangeres håndværkere, stillads ol..


Tagetagen gemmer for eksempel ofte på muligheder, der kan forbedre din bolig. Etableringen af en overetage, en kvist, en hems, ovenlysvinduer, efterisolering, solceller eller loft til kip – vil for eksempel være projekter, der kan udføres i forbindelse med en udskiftning af taget.

Betragt en udskiftning af taget som en mulighed for at forbedre brugsværdien af boligen. Vær dog opmærksom på at nogle ændringer kræver en byggetilladelse. Så undersøg først hos kommunen om du må foretage disse ændringer.

Tag en god snak med håndværkeren, hvis du går med overvejelser om at få udført arbejde i forbindelse med en tagudskiftning.


Prøv prisberegneren med at samme, og få startet dit tagprojekt.