Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.218 anbefalinger
På platformen har vi 97.824 håndværkere
Vi har indsamlet 374.524 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Nyt tag med betontagsten:

Betontagsten, også kaldet cementtagsten og betonsten, er en god løsning for dig som boligejer, når du gerne vil have et nyt tag, der er holdbart og har de bedste egenskaber fra klassisk tegl, men til en lavere pris.

Betontagsten er slidstærke, men også tunge. Det er derfor ikke alle tagkonstruktioner, der kan bære en tagbelægning med tagsten i beton. Dette kan du få hjælp til at vurdere af en professionel tagspecialist til et gratis møde.

Du kan læse mere om betontagsten og deres fordele og ulemper her.

Overvejer du et nyt tag med tagsten i beton? Prøv vores online prisberegner og få en vejledende pris på dit nye tag pr. mail nu – nemt, hurtigt og helt uforpligtende.

Sådan beregner du en pris på et nyt tag med betontagsten

  1. Start med at vælge hældningen på dit tag.
  2. Vælg så tagtypen, du gerne vil have en pris på.
  3. Vælg nu, om tagfladen i samme forbindelse skal efterisoleres.
  4. Indtast nu antal tagvinduer/skorstene, som opgaven indebærer, samt husets størrelse i m2.
  5. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  6. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Få et gratis møde om dit nye tag i betontagsten

Da vores prisberegner kun har muligheden for at levere en vejledende pris på et nyt tag med cementtagsten/betontagsten, tilbyder vi også at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud på din tagopgave.

Med Tagpris.dk’s gratis formidlingsservice kan du hurtigt og nemt få arrangeret et møde med en tagspecialist fra dit lokalområde, som kan komme hjem til dig og se på dit tagprojekt.

Tagspecialisten vil efter mødet, hvor I har drøftet dine muligheder og den bedste løsning, sammensætte en konkurrencedygtigt tilbud på dit nye tag – dette tilbud kan du frit takke ja eller nej til.

For at få dit gratis møde behøver du bare indtaste dine kontaktoplysninger i prisberegneren – vi sørger for at kontakte dig snarest muligt herefter.

Du kan finde en vejledning til vores prisberegner og vores samlede service her.