advokatalarmarkitektelgaragegartnergulvisoleringkloakkoekkenmalermurerplastikprisberegningrevisoradvokattagterrassetilbygningtypehusvinduevvs

Her kan du læse om de mest populære typer betontagsten fra Monier. Øverst på siden kan du beregne en pris på et nyt tag med betontagsten.

B&C Dobbelt-S betontegl

Denne sten har en tydelig s-profil. Stenen findes i 11 forskellige farver med mulighed for glat, besandet eller protector overflade. De er udformet i traditionelle bølgeformer, og ligner derfor den klassiske røde lerteglsten meget.

Produktblad B&C Dobbelt-S

B&C DANFLOCK betontegl

Hvis du vælger en løsning med B&C DANFLOCK får du en lang nemmere, og mere effektiv oplægning da B&C DANFLOCK ikke kræver undertag. B&C DANFLOCK systemfuge er en dansk opfindelse, og kan sammenlignes med velcrobånd. Den modvirker fygesne og slagregn samtidigt med at den tillader at huset ånder, og kondens kan slippe ud. B&C DANFLOCK findes i ni farver med glat eller protector overflade.

Produktblad B&C DANFLOCK

Minster betontegl

Minster er en betontegl til den der ønsker et andet udtryk end de traditionelle bølger. Det er en flad betonteglsten der fås i fire farver. Den flade sten giver et rent og skarpt udtryk til dit hus.

Produktblad Minster

Fakta om betontegl:

Behov for undertag ved nogen former

Taghældning: 20 grader

Levetid: 50 år

Tilbage til oversigten