Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.218 anbefalinger
På platformen har vi 97.824 håndværkere
Vi har indsamlet 374.524 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Overvejer du nyt tag i betonteglsten?Prøv vores online prisberegner og få en pris på dit tag af betonteglsten på 2 min.

Et tag i betonteglsten er en god løsning, når man vil have et stærkt, langtidsholdbart tag, der har samme udseende og karakter som det klassiske røde tegltag. Betonteglsten fås i mange farver, former og stilarter – helt fra den røde s-formede vingetagsten til de mere moderne flade teglstensmodeller i mange farver, der også produceres nutildags.

Du kan læse mere om betonteglsten her.

Det er hurtigt og nemt at beregne en pris på et nyt betontegltag med vores online prisberegner: Indtast din opgave med de relevante mål sammen med din mailadresse – så får du din vejledende pris pr. mail med det samme!

Det er gratis og uforpligtende at anvende prisberegneren og du er velkommen til at beregne lige så mange priser på betontegltag, som du har behov for.

Fordele og ulemper ved betonteglsten

Betonteglsten er det billige alternativ til lertegl. Det er en tagstenstype som dominerer bybilledet i hele Norden. Som produkt minder betontegl meget om traditionelle teglsten i forhold til form, funktion og levetid. Prisen på betontegl er dog meget lavere end den pris, du kender fra naturtegl, engoberet eller glaseret tegl.

Betontegl fremstilles af cement, sand, vand og kalk, og produktionsprocessen giver meget ensartede sten, der ligger flot og lige selv ved skæve tagkonstruktioner. Du skal være opmærksom på, at betontegl er et tungt tag, og det kræver en stærk tagkonstruktion, hvorfor en forstærkning af din nuværende tagkonstruktion kan være nødvendig. Betonteglsten har desuden en kortere levetid end lertegl.

Læs mere om betontegl og andre tagtyper her.

Nyt tag i betonteglsten – beregn en pris og få et møde hjemme hos dig

Når du beregner en pris på et tag med betonteglsten med vores online tagberegner, så tilbyder vi som en ekstra gratis service at arrangere et møde med en lokal tagdækker, som kan give et konkurrencedygtigt tilbud på din opgave.

Tagspecialisten kommer hjem til dig, ser på dit hus og din opgave og giver dig professionel vejledning om dine muligheder. Herefter sammensætter tagspecialisten et godt tilbud på din tagopgave, som du er fri til at takke ja eller nej til.

Find en vejledning til vores prisberegner og vores samlede gratis service her

Beregn en pris nu og få et møde imorgen – hurtigt, nemt og helt gratis!