Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Der er mange gode grunde til at vælge ståltag, når du skal have lagt nyt tag. Taget er så let, at det rent faktisk kan lægges direkte ovenpå et allerede eksisterende tag, så du sparer udgifter til at bortskaffe det gamle tag, ligesom udgifterne til et nyt undertag i sagens natur er ikke-eksisterende.

Vedligehold for ståltag er i øvrigt på et absolut minimum, da taget har lang holdbarhed og afviser de fleste type belægninger.

Ståltag har traditionelt et lidt dårligt ry af flere forskellige årsager. Førhen var ståltag en skidt løsning, grundet de mange problemer der lå implicit stålets egenskaber. Således kunne larmen være næsten ulidelig, så snart kraftig regn trommede på ståltaget og lyden resonerede hele vejen gennem huset.

Ligeledes var ståltage før i tiden ikke ligefrem en æstetisk velfungerende løsning… Men alt det har nu ændret sig, takket være nye produktionsteknikker, der i øvrigt også har udvidet valgmulighederne med hensyn til farver og finish betragteligt.

Ståltage. Nye overfladebehandlinger.

Da traditionelle ståltag ikke har kunnet imødekomme kundernes krav, har man udviklet nye typer overflader, der har både æstetiske og lyddæmpende egenskaber.

Angående lyddæmpning har flere stålplade typer til tag nu overflader, der sørger for at nedslaget af regndråber og lignende absorberes. Dvs. dråben – og dermed lyden – spredes med det samme ud over et større areal. Derudover har de nye overfladebelægninger isolerende egenskaber og endda et udseende, der giver taget et mere organisk præg.

Der findes tre typer overfladebehandlinger til ståltag: Polyester, der er en helt glat overflade. Dog mere mat end de associationer man ellers udmærket kan få, når man tænker ’stål’. Procoat til ståltag er overfladen, der har lidt mere struktur – og dermed endnu mere lyddæmpende egenskaber – selvom den stadig ser glat ud på afstand. Slutteligt er der den mere riflede overflade til ståltag, Structure. Denne overfladebehandling findes kun i sort men har, i overensstemmelse med navnet, langt mere struktur. Selv på afstand har den en helt anden patina.

Tjek pris på ståltag i vores prisberegner. Du vil modtage et vejledende tilbud pr. mail, så du kan danne dig et overblik over prisniveauet på levering og montering af et nyt ståltag.

Ønsker du et konkret tilbud på et nyt ståltag skal du have en håndværker til at komme med et tilbud. Vi ringer dig derfor op i forbindelse med din prisberegning og tilbyder dig et uforpligtende møde med en lokal tagmand. Med den personlige kontakt kan vi sikre dig et møde med den helt rigtige håndværker i dit nærområde.

Beregn en pris med det samme, og kom i gang med dit tagprojekt.