Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Overvejer du et nyt tag i beton? Start projektet på Tagpris.dk. Prøv vores online prisberegner, og få en pris på et nyt betontag pr. mail – helt gratis og uforpligtende!

Beton er et slidstærkt, solidt, fleksibelt materiale og et godt valg for mange boligejere, når taget skal renoveres.

Et tag i betontagsten kan udføres i mange forskellige stilarter, farver og udtryk – lige fra den klassiske vingetegl, der minder meget om den traditionelle røde tegl, til moderne flade betontagsten, der fås i flere farver og med forskellige overfladebehandlinger.

Et tag i beton er billigere end et tag i tegl, men et betontag er også et tungt tag. Det er derfor heller ikke alle tagkonstruktioner, der kan bære tagsten i beton.

Du kan læse mere om betontag og -tagsten her.

Producenter af betontagsten

Da betontagsten er populære og bredt anvendt i hele norden, så er der også flere nordiske firmaer, der producerer denne form for tagbelægning.

Blandt de mest kendte er Monier, IBF og BMC.

Monier producerer bl.a. de populære betontagsten B&C, Minster og Danflock. Monier er et dansk firma, der producerer tagmateriale af høj kvalitet. Det samme er BMC, som også leverer tagsten til Norge. BMC’s Benders betontagsten er særligt søgte og fås i rød, sort og skifergrå. IBF, hvis hovedkontor er beliggende i Ikast, producerer vingetegl og dobbelt-s tegl i gennemfarvet beton i mange naturfarver, heriblandt også mokka og gul.

Spørg gerne din fagmand, hvis du er i tvivl mht. valget af producent og produkt.

Beregn en pris og få et gratis møde – sådan gør du

Når du indtaster din opgave og dine kontaktoplysninger i prisberegneren øverst på siden, så får du din vejledende pris på et nyt betontag pr. mail indenfor få minutter.

Da vi ved, at mange af vores brugere også har behov for et konkret tilbud på tagopgaven, vil vi snarest muligt efter din beregning desuden ringe dig op og tilbyde at arrangere et møde med en fagmand fra dit lokalområde.

Hvis et møde med en tagspecialist ikke er relevant i din situation, så er du naturligvis velkommen til at takke nej til dette tilbud.

NB! Alle dele af vores service til dig som bruger af vores hjemmeside er helt gratis og uforpligtende.

Du kan læse mere om Tagpris.dk og vores gratis service her.